Για το χρονικό διάστημα από 24 Οκτωβρίου έως και 25 Οκτωβρίου 2020 η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων εντάσσεται σε υψηλό επίπεδο προληπτικών μέτρων.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 4709 (στο link η δημοσίευση της δεύτερης επανεκτύπωσης από το ΕΤ λόγω σφάλματος) το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα σήμερα, για το χρονικό διάστημα από 24 Οκτωβρίου έως και 25 Οκτωβρίου 2020 η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων εντάσσεται στο τρίτο επίπεδο των προληπτικών μέτρων (υψηλό).

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με το ίδιο ΦΕΚ η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων για το χρονικό διάστημα από 26 Οκτωβρίου έως και 6 Νοεμβρίου 2020, εντάσσεται στο δεύτερο επίπεδο των προληπτικών μέτρων (μέτριο).

Να σημειώσουμε ότι μόλις χθες, στην επίσημη ιστοσελίδα του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 ,τα νησιά του Αργοσαρωνικού άλλαξαν επίπεδο επιτήρησης από 3 - πορτοκαλί, που ήταν τις προηγούμενες ημέρες, σε Επίπεδο 2 - Κίτρινο. Όμως σύμφωνα με το ΦΕΚ που εκδόθηκε χθες και δημοσιεύθηκε σήμερα η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων παραμένει για σήμερα 24 και αύριο 25 Οκτωβρίου σε επίπεδο 3 δηλαδή πορτοκαλί.

Πρόκειται για μία κατάσταση που δημιουργεί εύλογες απορίες και μεγάλη σύγχυση στους κατοίκους των νησιών. Ακόμη και τώρα [21:58:59] που το ΦΕΚ ορίζει ότι τα νησιά βρίσκονται σε επίπεδο 3, ο χάρτης τα δείχνει σε επίπεδο 2.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Στο Aegina Portal χρησιμοποιούμε cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε την λειτουργία του και την εμπειρία του χρήστη. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του Aegina Portal.