Η Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αίγινας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

 
Με τις ιδιαίτερες συνθήκες που ορίζουν τα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό και χωρίς μαθητικές παρελάσεις εορτάστηκε σήμερα στην Αίγινα η επέτειος για την 28η Οκτωβρίου. Οι εορτασμοί ξεκίνησαν στην Μητρόπολη όπου μετά τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργιά τελέστηκε η δοξολογία από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριον και τον κλήρο του νησιού. Στην δοξολογία συμμετείχαν σημαιοφόροι από τα σχολεία του νησιού και αθλητικά σωματεία.

Τη δοξολογία για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου παρακολούθησαν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νίκος Πτερούδης και Δημήτρης Καραγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, ο λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κ. Θανάσης Καραγιάννης, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, ο διοικητής της ναυτικής βάσης του Τούρλου κύριος Κυριάκος Κλώνος. Τιμές απέδωσε η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ υπό την διεύθυνση της κ. Ελένης Αθανασοπούλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png