Αυξημένη η κίνηση στα καταστήματα και στους δρόμους της Αίγινας μετά την ανακοίνωση των μέτρων για το lockdown.

 
Από χθες το πρωί οπότε και ήταν γνωστή η πρόθεση της κυβέρνησης να εφαρμόσει ένα δεύτερο lockdown, παρατηρήθηκε μία σημαντική αύξηση της κίνησης στην κεντρική αγορά της Αίγινας, τα super market, τα κρεοπωλεία, τα φαρμακεία και άλλα καταστήματα η οποία κορυφώθηκε σήμερα Παρασκευή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Λόγω και των καιρικών συνθηκών, οι περισσότεροι κινήθηκαν με το αυτοκίνητό τους με αποτέλεσμα οι θέσεις parking το πρωί να είναι δυσεύρετες. Ειδικά στο δημοτικό parking μπροστά από το Ορφανοτροφείο οι θέσεις ήταν κατειλημμένες από νωρίς το πρωί.

Η κίνηση σε καταστήματα και δρόμους ήταν αυξημένη κατά τις πρωινές ώρες, ενώ και το απόγευμα αν και ήταν λιγότερη συνέχισε να υπάρχει. Στο νησί βρίσκεται επίσης ένας μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών παραθεριστικών κατοικιών που θα περάσουν εδώ τις μέρες της καραντίνας.

Στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις και πιο συγκεκριμένα στα δρομολόγια από τον Πειραιά προς Αίγινα, σύμφωνα με το online σύστημα κρατήσεων της Κοινοπραξίας Saronic Ferries, σήμερα στις 14:45 η διαθεσιμότητα στα αυτοκίνητα ήταν εξαντλημένη, εξαντλημένη ήταν επίσης η διαθεσιμότητα στα αυτοκίνητα στο δρομολόγιο των 18:00 και περιορισμένη στους επιβάτες, ενώ στο τελευταίο, έκτακτο δρομολόγιο από Πειραιά προς Αίγινα στις 18:40 η διαθεσιμότητα των οχημάτων ήταν επίσης εξαντλημένη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png