Αγωγός εκβάλλει στην θάλασσα. Βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο μετά την περιοχή "Ακρογιάλι". Πολίτες ζητούν άμεση ενημέρωση. [upd] Τι απάντησε ο αντιδήμαρχος κ.Δημήτρης Καραγιάννης.


Πολίτες που περπατούν στον παραλιακό δρόμο μετά την περιοχή "Ακρογιάλι" (λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό είναι αρκετοί που επιλέγουν την συγκεκριμένη διαδρομή για άσκηση) αναφέρουν την ύπαρξη ενός αγωγού που εκβάλλει στην θάλασσα και ζητούν άμεση ενημέρωση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για το ζήτημα επικοινωνήσαμε με αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Μούρτζη ο οποίος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει. Επίσης προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Καραγιάννη με τον οποίο όμως δεν καταφέραμε να μιλήσουμε.

[upd] Τι απάντησε ο αντιδήμαρχος κ.Δημήτρης Καραγιάννης.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Καραγιάννης επικοινώνησε με το Aegina Portal και δήλωσε ότι έχει γίνει αυτοψία στο σημείο και ότι το νερό που εκβάλλεται στην θάλασσα είναι θαλασσινό και προέρχεται από την εκσκαφή τεχνικών εργασιών, που γίνονται από ιδιώτη σε κοντινό σημείο. Προσέθεσε ότι ο κόσμος που περνάει από την περιοχή είναι λογικό να εκπλήσσεται βλέποντας κάτι τέτοιο, επισημαίνοντας και πάλι ότι πρόκειται για θαλασσινό νερό από εκσκαφή που περνά από αγωγό ομβρίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png