Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το έργο "Ανακαίνιση - αναδιαρρύθμιση του κτηρίου της Εκκλησιαστικής Λεουσείου Στέγης για τη λειτουργία μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων "Ο Άγιος Νεκτάριος".

 
Με την έγκριση του Πρακτικού ΙΙ στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 10 Νοεμβρίου κατακυρώθηκε  η σύμβαση στην εταιρία η οποία προσέφερε την χαμηλότερη τιμή και πληροί τους όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού για το έργο "Ανακαίνιση - αναδιαρρύθμιση του κτηρίου της Εκκλησιαστικής Λεουσείου Στέγης για τη λειτουργία μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων "Ο Άγιος Νεκτάριος" της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης", προϋπολογισμού 3.047.080 ευρώ με τον ΦΠΑ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Υπενθυμίζεται ότι το Πρακτικό Ι του διαγωνισμού, είχε εγκριθεί από την τη Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη στις 25 Αυγούστου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png