Φωτίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Εθνεγερσίας.


Χωρίς να υπάρχει κάποια ανακοίνωση ή άλλες πληροφορίες σχετικά με τον στολισμό στην παραλία, στα κεντρικά σημεία του νησιού και της περιφέρειας, μερικά από αυτά παρουσιάζουν σιγά - σιγά μία χριστουγεννιάτικη εικόνα. Στην πλατεία Εθνεγερσίας φωτίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η πλατεία της Κυψέλης έχει φορέσει επίσης τα γιορτινά της, ενώ κάποιοι φωτοσωλήνες έχουν τοποθετηθεί σε φωτιστικές κολώνες του λιμανιού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Με τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αυτή τη περίοδο, από την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, η χριστουγεννιάτικη - ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα στους δημόσιους χώρους, είναι αναγκαία για τους κατοίκους του νησιού.

Ας ελπίσουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει μία συστηματική και προγραμματισμένη προσπάθεια από την πλευρά του δήμου, ώστε να δημιουργηθεί μία φωτεινή και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα στα σημεία που επισκέπτονται έστω και για λίγα λεπτά οι κάτοικοι της Αίγινας.