Ο Μεσαγρός άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του.


Ευχάριστη η έκπληξη στην πλατεία του Μεσαγρού, καθώς το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στηθεί εκεί, στέλνει από μακριά το μήνυμα της γιορτινής περιόδου. Ο Μεσαγρός έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει φέτος, καθώς σύμφωνα με το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αίγινας, εκεί θα γίνει η γιορτή για την αλλαγή του έτους. "Υποδεχόμαστε το Νέο έτος" είναι το όνομα της εκδήλωσης που θα γίνει την Πέμπτη 31 τους μηνός στο Πνευματικό Κέντρο, στη Γέφυρα του Μεσαγρού και θα ξεκινήσει στις 21:30. Την οργάνωση έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο Πολιτιστικός – Διασωστικός Σύλλογος Μεσαγρού - Αγίας Μαρίνας.

Παράλληλα σε λίγες ημέρες και για την ακρίβεια την παραμονή των Χριστουγέννων, το Ίδρυμα George Best Costacos και η Επαγγελματική Ένωση της Αγίας Μαρίνας "ανάβουν το Χριστουγεννιάτικο χωριό" στις πέντε το απόγευμα στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα μικρά παιδιά, ενώ θα διασκεδάσουν με παιχνίδια, χορό και μουσική. Είναι ευχάριστο ότι ένα μεγάλο μέρος των φετινών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στην περιφέρεια του νησιού, ενώ ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι ένα καλοκαιρινό τουριστικό θέρετρο όπως η Αγία Μαρίνα, έχει ετοιμάσει και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο θέαμα που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png