Το πρώτο online party με τον Μάκη Ρούσσο. Βράδυ Τρίτης στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Για την Τρίτη το βράδυ ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Aegina Portal Web Radio Μάκης Ρούσσος έχει σχεδιάσει το πρώτο online party του σταθμού. Ο Μάκης Ρούσσος, που έχει βρει ένα δικό του, μοναδικό τρόπο για να ενώνει τους Αιγινήτες από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και οποιαδήποτε περιοχή του νησιού, σε μια μεγάλη παρέα που διασκεδάζει πραγματικά με τις πολύ καλές μουσικές επιλογές του, πάντα με ελληνικά τραγούδια, θα μας κρατήσει συντροφιά το βράδυ της Τρίτης 10-12 μ.μ. με ένα μεγάλο μουσικό party, που γίνεται με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής, της δικής μας Νατάσας Παπαδοπουλου. Πίσω από την επιλογή της μουσικής, κρύβεται μία ατελείωτη δημιουργικότητα, μεγάλη προετοιμασία και concept που πλέον εκφράζονται και φωτογραφικά, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην επικοινωνία με τους ακροατές. Ο φακός του Δημήτρη Βλάικου καταγράφει και μεταφράζει τα συναισθήματα των μουσικών παραγωγών και της μεγάλης παρέας των ακροατών. Αυτός είναι και ο λόγος που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μουσικοί παραγωγοί, καλεσμένοι και ακροατές συμμετέχουν σε αυτή προσπαθώντας να οπτικοποιήσουν αυτό που αισθάνονται.

Κατά τη διάρκεια των εκπομπών του Μάκη Ρούσσου έχουμε γίνει συχνά μάρτυρες μοναδικών στιγμών, καθώς Αιγινήτες από κάθε μέρος του κόσμου έρχονται σε επαφή με φίλους τους που έχουν να δουν και να μιλήσουν καιρό. Τα συναισθήματα ξεχειλίζουν. Για όλους μας αυτός το τρόπος επικοινωνίας είναι πρωτόγνωρος και κάθε φορά μας προσθέτει και κάτι. Ο Μάκης έχει καταφέρει να γίνεται συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε όλους. Επικοινωνιακός και με καθαρή αίσθηση του χιούμορ, απογειώνει το κέφι. Λίγο πριν τον Μάκη Ρούσσο, ο Νίκος Καπάνταης 8-10, με εξαιρετικές όπως πάντα μουσικές επιλογές και μοναδικό τρόπο παρουσίασης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png