Δημοσιεύθηκε απόφαση για την προστασία του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης της Αίγινας.

 
Δημοσιεύθηκε σήμερα απόφαση, την οποία υπογράφει ο λιμενάρχης Αίγινας κ. Αργύρης Φραγκούλης και αφορά στις απαγορεύσεις που ισχύουν, για τη προστασία του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης. Η απόφαση αφορά τόσο στην προστασία του υποθαλάσσιου αγωγού, όσο και στις εργασίες πόντισης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Στην απόφαση περικλείεται η περιοχή στην οποία απαγορεύεται η αλιεία από κάθε είδους αλιευτικό πλοίο / σκάφος επαγγελματικό και ερασιτεχνικό, καθώς και η συλλογή κάθε ενάλιου υδρόβιου οργανισμού. Επίσης, απαγορεύεται το αγκυροβόλιο σε κάθε είδους σκάφος, πλοίο, πλωτού ναυπηγήματος και θαλάσσιων μέσων αναψυχής και η εκτέλεση πάσης φύσεως υποβρύχιων δραστηριοτήτων.
 
Από τις απαγορεύσεις εξαιρούνται, μετά από την ενημέρωση της Λιμενική Αρχής, κάθε δραστηριότητα που εκτελείται στο πλαίσιο των εργασιών πόντισης και συντήρησης του υποθαλάσσιου αγωγού και των στοιχείων προστασίας του, μεταξύ της Αίγινας και της Σαλαμίνας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png