Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά όλης της Αίγινας!


Χαμόγελα χαράς σκορπίζει από το πρωί ο τραγουδιστής και ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος, που φόρεσε την κατακόκκινη στολή του, έριξε το μεγάλο σάκο με τα χριστουγεννιάτικα δώρα στην πλάτη και ξεκίνησε για μια μεγάλη βόλτα σε όλη την Αίγινα. Σκοπός του ταξιδιού του δεν ήταν άλλος από το να μοιράσει στους μικρούς του φίλους δώρα και γιορτινές ευχές. Έτσι πρωί - πρωί βρέθηκε στην Πέρδικα και ξεκίνησε τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια της. Τα παιδιά τον πλησίασαν αμέσως, εκείνος άνοιξε τον μαγικό του σάκο και τα δώρα σκόρπισαν φωτεινά χαμόγελα και γλυκές φωνούλες.

Λίγο αργότερα ανηφόρισε προς την Κυψέλη. Εκεί τα παιδιά της περιοχής τον περίμεναν στην πλατεία. Μαζί τους ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Πούντος και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Μαρίνος. Η χαρά, τα πειράγματα και τα χαμόγελα, συμπλήρωσαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πλατεία της Κυψέλης. Όμως το ταξίδι έπρεπε να συνεχιστεί. Ο Άγιος Βασίλης έφυγε με κατεύθυνση προς Σουβάλα, ενώ κάθε φορά που έβλεπε ένα παιδί στο δρόμο να λέει τα κάλαντα σταματούσε και του έδινε το δώρο του. Το ταξίδι του Άι Βασίλη θα συνεχιστεί. Άλλωστε το έλκηθρο του είναι μαγικό και θέλει να επισκεφθεί όσες περισσότερες περιοχές μπορεί!

Η χριστουγεννιάτικη αυτή δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png