Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές των δημοτικών και των νηπιαγωγείων. Τι είπε ο κ. Στέλιος Θεριανός.

 
Ημέρα επιστροφής στα θρανία σήμερα για τους μαθητές των δημοτικών και των νηπιαγωγείων της Αίγινας. To Aegina Portal επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης του Δήμου Αίγινας κ. Στέλιο Θεριανό, ο οποίος στην ερώτηση για τυχών προβλήματα στο άνοιγμα των δημοτικών και των νηπιαγωγείων, είπε ότι δεν έχουν εντοπιστεί προβλήματα: "Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, έχουν κυλήσει όλα πολύ ωραία" είπε ο κ. Θεριανός.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σημείωσε ότι ο δήμος έχει προμηθεύσει με μάσκες και αντισηπτικά τα σχολεία, ενώ υπάρχει συνεννόηση να διατεθούν επιπλέον ποσότητες εάν χρειαστεί. Στην ερώτηση εάν εφαρμόζονται τα μέτρα, απάντησε θετικά αναφέροντας την προσωπική του εμπειρία. Τέλος στην ερώτηση εάν έχει συζητήσει με γονείς σχετικά με το άνοιγμα των δημοτικών και των νηπιαγωγείων είπε ότι οι γονείς συζητούν συνήθως με τους διευθυντές των σχολείων.
 
Για τους δειγματολυπτικούς ελέγχους στα σχολεία είπε: "Στείλαμε επιστολές και στους διευθυντές και στο σύλλογο δασκάλων Αργοσαρωνικού και τους ενημερώσαμε όποιος θέλει να του κάνουμε rapid test".