Γιορτινές μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική στους δρόμους της Αίγινας.


Φορώντας αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια, τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής, πλημμύρισαν με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους δρόμους της κεντρικής αγοράς της Αίγινας. Η Δημοτική Φιλαρμονική ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί από την οδό Μητροπόλεως και κατευθυνόμενη προς την παραλία, επισκέφθηκε το γραφείο του Δημάρχου κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη όπου παιάνισε γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο κύριος Κουκούλης βρήκε την ευκαιρία να δωρίσει στη φιλαρμονική ένα πνευστό μουσικό όργανο, ενώ το ίδιο θα κάνει τις επόμενες ημέρες ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος και η κυρία Μαρία Γιαννοπούλου. Σκοπός να καλυφθούν οι ελλείψεις της σε μουσικά όργανα και όπως φαίνεται οι προσφορές δεν λείπουν!


Μετά την επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου η Δημοτική Φιλαρμονική συνέχισε στην Παλιά Προβλήτα. Η ηλιόλουστη μέρα σήμερα στην Αίγινα, βοήθησε στη δημιουργία ενός γιορτινού κλίματος με τις μελωδίες να διαδέχονται η μία την άλλη. Τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής συνέχισαν τη σημερινή τους μουσική βόλτα στην παραλία της Αίγινας και στους κεντρικούς δρόμους του νησιού, σκορπίζοντας με τη μουσική τους την αισιοδοξία που έχουν ανάγκη όλοι αυτές τις ημέρες.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png