Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τζίτζης. Διετέλεσε δήμαρχος Αίγινας την περίοδο 1987-1990.


Έφυγε χθες από την ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Γεώργιος Τζίτζης, ο οποίος διετέλεσε δήμαρχος Αίγινας την περίοδο 1987-1990. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην Μητρόπολη της Αίγινας, σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου και ώρα 16:00. H ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο των Αγίων Ασωμάτων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο Γεώργιος Τζίτζης ήταν ένα από τα πέντε παιδιά του Φιλίππου και της Αναστασίας Τζίτζη. Ασχολήθηκε με το εμπόριο από μικρή ηλικία, αφού έχασε τον πατέρα του σε ηλικία δεκαπέντε ετών και σταμάτησε το γυμνάσιο για να εργαστεί. Άνοιξε το κατάστημα του στην οδό Αφαίας και επέκτεινε τις δραστηριότητές του ασχολούμενος και με τις χωματουργικές εργασίες.
 
Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε από το σωματείο του  Σαρωνικού, την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιστικοπαραγωγών Αίγινας.
 
1978 Πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός με τον Χρήστο Αξιώτη
1982 Πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Αξιώτη
1986 εκλέγεται Δήμαρχος Αίγινας
 
Η ενασχόληση του συνεχίζεται ως το 2002 ως δημοτικός σύμβουλος 1998 έως 2002 με τον Δημήτρη Μούρτζη. Επίσης, από 1981 και σχεδόν για 20 χρόνια διετέλεσε πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png