Τα ξημερώματα με χιονόνερο, το πρωί με ήλιο. Τσουχτερό το κρύο στην Αίγινα.

 
Η αίσθηση του ψύχους ήταν εντονότατη την νύχτα που πέρασε στην Αίγινα. Μάλιστα νωρίς το πρωί η καταγραφή που έκανε ο σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο ΓΕΛ, ήταν 2 °C και καταγράφηκε ως η χαμηλότερη της ημέρας, ωστόσο η αίσθηση του ψύχους ήταν -1°C με -2°C. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι κατά τις πρώτες πρωινές ώρες έπεσε για λίγα λεπτά χιονόνερο σε ορεινές περιοχές του νησιού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η Κυριακή στην Αίγινα ξημέρωσε με ένα υπέροχο ήλιο, όμως το κρύο παρέμεινε τσουχτερό και η μέγιστη τιμή δεν ξεπέρασε τους 6°C με χαμηλότερη όμως αίσθηση της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία από τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην πρωινή ενημέρωση που έγινε στις 8:35, το θερμόμετρο στην Αίγινα τις βραδυνές ώρες σήμερα θα δείξει 0°C. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια προγνωστικά δεδομένα οι χαμηλές θερμοκρασίες που θα διατηρηθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι 1°C με 2°C, αλλά η αίσθηση του ψύχους θα φτάσει ακόμη και τους -3°C. Τέλος δεν αποκλείεται η ασθενής χιονόπτωση νωρίς το πρωί.
 
Για την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου η μέγιστη θερμοκρασία στο νησί δεν θα ξεπεράσει 7°C, ενώ χαμηλές θα είναι οι θερμοκρασίες νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ, με την αίσθηση τους ψύχους να είναι στους -1°C με  -3°C. Οι άνεμοι θα πνέουν κατά τη διάρκεια την νύχτας από βορειοανατολικά έως 3 μποφόρ, ενώ το πρωί θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν σε τέσσερα μποφόρ. Συννεφιά νωρίς το πρωί, λίγα σύννεφα κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας και αργά το βράδυ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png