Σε βλάβη στα Μέθανα οφείλεται η πρωινή διακοπή ρεύματος στην Αίγινα. Διαμαρτυρία του δημάρχου για τις προγραμματισμένες διακοπές, τις ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες.


Βλάβη σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή των Μεθάνων, με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτείται με ρεύμα η Αίγινα. Την ενημέρωση αυτή έκανε ο δήμαρχος κ Γιάννης Ζορμπάς σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής. Η βλάβη στην Αίγινα αποκαταστάθηκε τμηματικά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σε ερώτηση του Aegina Portal σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος αυτής της εβδομάδας και τα προβλήματα που δημιουργούνται στους κατοίκους της Αίγινας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αλλά και τα παράπονα που εκφράζονται, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς είπε ότι έχει διαμαρτυρηθεί έντονα στην υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για τις προγραμματισμένες διακοπές. Για την χθεσινή προγραμματισμένη διακοπή, ο κ. Ζορμπάς συμπλήρωσε ότι όπως τον ενημέρωσαν υπήρχε και βλάβη.