Με τη δοξολογία στη Μητρόπολη και την επιμνημόσυνη δέηση, θα εορταστεί φέτος η άφιξη και η ορκωμοσία του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα.

 
Λόγω των υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού που βρίσκονται σε ισχύ, ο εορτασμός για την άφιξη και την ορκωμοσία του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα, θα περιοριστεί στην δοξολογία στην Μητρόπολη της Αίγινας και στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια στην περιοχή της Παναγίτσας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η δοξολογία θα τελεστεί μετά τη Θεία Λειτουργία στις 10 το πρωί, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Παπαδόπουλος και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ραδιόφωνο του Aegina Portal.
 
Υπενθυμίζεται ότι μετά από την εισήγηση της Επιτροπής 2021 του Δήμου Αίγινας, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε στη συνεδρίαση της 24ης Νοεμβρίου (κατά πλειοψηφία) να ορίσει ως ημέρα εορτασμού της άφιξης και ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, αντί της 26ης Ιανουαρίου, προκειμένου για να διευκολυνθεί τόσο η μετάβαση των επίσημων προσκεκλημένων, όσο και η συμμετοχή των κατοίκων της Αίγινας στις εκδηλώσεις, σε μία μη εργάσιμη ημέρα. Δυστυχώς, οι περιορισμοί που ισχύουν αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας, δεν επιτρέπουν τον προγραμματισμό εκδηλώσεων και την συμμετοχή πολιτών.
 
Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί ο εξαιρετικά δημοφιλής και επιτυχημένος αγώνας δρόμου με την επωνυμία "Ιωάννης Καποδίστριας", που μάλιστα φέτος θα ήταν και επετειακός, καθώς θα συμπληρώνονταν δέκα χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων. 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png