Χιόνισε για λίγα δευτερόλεπτα στο κέντρο της Αίγινας! Τσουχτερό το κρύο στο νησί.

 
Αισθητή είναι η πρώτη της θερμοκρασίας στην Αίγινα από χθες το βράδυ. Νωρίς το πρωί και κατά τη διάρκεια της ημέρας το κρύο ήταν και παρέμεινε τσουχτερό. Παρά τη βροχερή νύχτα και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας το πρωί, ο ουρανός σήμερα ήταν κατά διαστήματα καθαρός και με ηλιοφάνεια.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ωστόσο οι κάτοικοι του νησιού που βρίσκονταν στο κέντρο λίγο μετά τις 13:40, είδαν έκπληκτοι τον ουρανό να σκοτεινιάζει και να χιονίζει για λίγα δευτερόλεπτα! Βροχή, χιόνι, κάποιοι μίλησαν και για χαλάζι! Όλα αυτά μαζί κράτησαν για λίγο, καθώς στην συνέχεια επέστρεψε η ηλιοφάνεια και η εναλλαγή με την συννεφιά.
 
Το χαρακτηριστικό της ημέρας ήταν οι ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι που στην μέγιστη έντασή τους έφτασαν τα 8 μποφόρ, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που βρίσκεται εγκατεστημένος στο ΓΕΛ Αίγινας. Η υψηλή θερμοκρασία της ημέρας, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έφτασε στους 12°C και η χαμηλή μέχρι αυτή την στιγμή στους 5°C. Την στιγμή της χιονόπτωσης το θερμόμετρο του Aegina Portal στο κέντρο της Αίγινας έδειχνε 2 °C .
 
Αν και δεν αποκλείονται και άλλες εναλλαγές κατά τη διάρκεια της ημέρας, το έντονο κρύο θα παραμείνει και τις πρώτες πρωινές ώρες και το πρωί της Πέμπτης καθώς η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 2°C.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png