Η πορεία εκτέλεσης των εργασιών για τον υποθαλάσσιο αγωγό. Τι δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη.

 
Το Aegina Portal επικοινώνησε σήμερα με την αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, σχετικά με την πορεία των εργασιών του έργου του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας αυτήν την περίοδο. Η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι αυτές τις μέρες εκτελείται η κάλυψη με τα τσιμεντροστρώματα των πρώτων 360 μέτρων του τμήματος του αγωγού, που έχει ποντιστεί από την πλευρά της Σαλαμίνας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Την περίοδο από 10 έως 20 Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνει η χάραξη του ορύγματος στο οποίο θα τοποθετηθεί ο αγωγός από την πλευρά της Αίγινας, ενώ από τις 21 Φεβρουαρίου και μετά αναμένεται να ξεκινήσει η πόντιση του μεγάλου τμήματος του αγωγού από την πλευρά της Σαλαμίνας.
 
Η κυρία Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόργη δήλωσε την ικανοποίησή της για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι καιρικές συνθήκες τις επόμενες ημέρες θα βοηθήσουν στις εργασίες της πόντισης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png