Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο της Αίγινας.


Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο της Αίγινας. Την εκδήλωση που ξεκίνησε στις 11 π.μ. τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων του νησιού και την ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριος Εφραίμ Στενάκης. Ο Σεβασμιώτατος βρήκε την ευκαιρία να στείλει γιορτινές ευχές για την έναρξη του νέου έτους, με υγεία και επίτευξη των προσωπικών στόχων.


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος της Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του ευχήθηκε στους κατοίκους της Αίγινας με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους. Στη συνέχεια ο κύριος Κουκούλης, έκανε ένα απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, κάνοντας αναφορά στο πλαίσιο στο οποίο κινήθηκαν οι δυνατότητες του Δήμου, θέματα τα οποία έφερε εις πέρας και άλλα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και άλλων θεμάτων όπως ήταν οι γενικότερες οικονομικές συνθήκες.



Ανάμεσα σε άλλους την εκδήλωση παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι κύριοι Πτερούδης και Πούντος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Νεκτάριος Λεούσης, ο υπολιμενάρχης κύριος Κυριάκος Γκαρής, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βαθέος κύριος Κασιμάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πούντος, πολίτες και εκπρόσωποι φορέων του νησιού, οι οποίοι μετά το τέλος της εκδήλωσης βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για την καινούργια χρονιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png