Ξεκίνησε το πρωί η διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Λεούσειο. Τι δήλωσε η κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη.

 
Στο Λεούσειο Ίδρυμα πραγματοποιείται σήμερα η διανομή των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης στους ωφελούμενους του νησιού, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD). Οι διανομή περιλαμβάνει είδη παντοπωλείου, είδη βασικής υλικής συνδρομής, νωπά και είδη οπωροπωλείου καθώς και βρεφικά είδη και είδη υγιεινής.

Για το σκοπό αυτό την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, που μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη πήγαν στο Λεούσειο Ίδρυμα και παρακολούθησαν από κοντά την διανομή των προϊόντων.
 
Η κυρία Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη ευχαρίστησε τον δήμο Αίγινας, που είναι φορέας υλοποίησης του προγράμματος: "Ευελπιστούμε με την προσπάθειά μας αυτή να φτάσει στους συνανθρώπους μας, με το σωστό τρόπο, στους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη αυτή την πολύτιμη βοήθεια".
 
Η κ. Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε επίσης το λιμάνι της Πέρδικας όπου γίνονται έργα, στο εργοτάξιο του Λεοντίου και ενημερώθηκε για τις εργασίες του υποθαλάσσιου αγωγού και πιο συγκεκριμένα την κατασκευή των τελευταίων τσιμεντροστρομάτων (θα υπάρξει ρεπορτάζ στην συνέχεια) ενώ αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις των εργασιών που γίνονται από την πλευρά της Σαλαμίνας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png