Προέκυψε πρόβλημα στην κράτηση ραντεβού για εμβολιασμό, στις ηλικίες 75 έως 79 ετών. Τι ενέργειες γίνονται. [upd]

 
Πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο είχε εντοπίσει ήδη από το Σάββατο ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης και το είχε επισημάνει σε σχετικό ρεπορτάζ του Aegina Portal. Το θέμα επιβεβαιώθηκε και από κατοίκους της Αίγινας αυτής της ηλικιακής ομάδας, που επικοινώνησαν σήμερα με το Aegina Portal. Αυτό που έχει γίνει γνωστό, τόσο από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας κ. Στέλιο Θεριανό, όσο και από τον πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη, είναι ότο Κέντρο Υγείας Αίγινας έχει επικοινωνήσει με το αρμόδιο help desk και αναμένεται απάντηση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σημειώνεται ότι το σύστημα για τον προγραμματισμό των ραντεβού που αφορά την ηλικιακή ομάδα 75 έως 79 ετών άνοιξε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου. Μέχρι και την επόμενη ημέρα, οπότε και εμφανίστηκε το πρόβλημα, είχε προγραμματιστεί ένας αριθμός ραντεβού κατοίκων της Αίγινας, όμως στην συνέχεια δεν ήταν εφικτή ούτε η κράτηση νέων ραντεβού, ούτε η ανεύρεση της δεύτερης δόσης για τα υπάρχοντα. Ουσιαστικά δεν μπορεί να γίνει κράτηση ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα 75 έως 79 ετών.
 
Η εκτίμηση του κ. Σκαλτσιώτη είναι ότι το πρόβλημα οφείλεται στην πλατφόρμα που δέχεται τα ραντεβού και όχι σε έλλειψη εμβολίων. Όταν υπάρξει νεώτερη ενημέρωση αυτή θα δημοσιευθεί.

[upd] 14:36:32 Σύμφωνα με ενημέρωση από τον κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη, στις 14:20 το σύστημα άνοιξε και πάλι με ελάχιστα διαθέσιμα ραντεβού. Στη συνέχεια έκλεισε και πάλι.
 
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας κ. Στέλιος Θεριανός, σε σχετική ερώτηση, απάντησε ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για την αναβολή των σημερινών εμβολιασμών σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής, δεν δημιουργεί επιπτώσεις στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Αίγινας καθώς σήμερα δεν είχαν προγραμματιστεί ραντεβού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png