Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, στο νέο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας.

 
Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, σύμφωνα με τον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας, που δημοσιεύθηκε σήμερα το βράδυ ως συνοδευτικό της ενημέρωσης των συντακτών από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στο νέο χάρτη η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων διακρίνεται σε βαθύ κόκκινο χρώμα, δηλαδή σε επίπεδο Γ' Πολύ Αυξημένου Κινδύνου. Στην ανακοίνωση για την ενημέρωση αναφέρεται μεταξύ άλλων η παρατήρηση της καθηγήτριας Β. Παπαευαγγέλου ότι: "Παρατηρείται μία σταθεροποίηση της πανδημίας στην Αττική, με εξαίρεση την περιοχή των νήσων, όπου φάνηκε μία εκθετική αύξηση των νέων κρουσμάτων στη Σαλαμίνα και την Τροιζηνία. Βέβαια, το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει ιδιαίτερα υψηλό ακόμα στην Αττική, με περισσότερα από 5.500 ενεργά κρούσματα, δηλαδή περισσότεροι από τους μισούς ασθενείς σήμερα ζουν στην Αττική".
 
Στην ίδια ανακοίνωση δεν υπάρχει κάποια άλλη αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στα υπόλοιπα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. Ακολουθεί το υλικό που συνοδεύει τον νέο υγειονομικό χάρτη:



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png