Ως μεμονωμένο περιστατικό, που δεν παρουσιάζει ανησυχία, χαρακτηρίζει η Υπηρεσία Ύδρευσης τη βλάβη κεντρικού αγωγού των χερσαίων στην Κοινότητα Βαθέος.


Σχετικά με το δημοσίευμα του Aegina Portal για τη διαρροή που παρουσίασε ο καινούργιος αγωγός των "χερσαίων έργων" στην περιοχή των Αγίων, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς απέστειλε σήμερα φωτογραφικό υλικό και συμπληρωματικά στοιχεία για τη βλάβη και την αποκατάστασή της.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σύμφωνα μ' αυτή την ενημέρωση, η βλάβη προκλήθηκε σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης, πλησίον του Προφήτη Ηλία, της περιοχής Βαθυπόταμου στην Κοινότητα Βαθέος. Το ενημερωτικό σημειώμα του δημάρχου προς το Aegina Portal αναφέρει τα ακόλουθα: 


"Μετά την διαπίστωση βλάβης του αγωγού, πραγματοποιήθηκε εκσκαφή για το προσδιορισμό της βλάβης. Εντοπίστηκε ρήγμα στη μετωπική συγκόλληση τμήματος του αγωγού, λόγω τμηματικής αστοχίας της αυτογενούς μετωπικής συγκόλλησης του αγωγού, κατά την εγκατάσταση του. Κομμάτι του αγωγού αφαιρέθηκε, καθαρίστηκε και επανασυγκολλήθηκε με ηλεκτρομούφες και μηχανή συγκόλληση για σωλήνες PE (πολυαιθυλένιου) όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Μετά την δοκιμή ορθής λειτουργίας πραγματοποιήθηκε επιχωμάτωση με κατάλληλα αδρανή υλικά για την προστασία του αγωγού. Η Υπηρεσία και ο αντιδήμαρχος Ύδρευσης παρακολουθούν την λειτουργία του αγωγού και αποφαίνονται ότι δεν παρουσιάζει ανησυχία το μεμονωμένο περιστατικό βλάβης".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png