Θέμα σωστού ελέγχου στο λιμάνι του Πειραιά έθεσε η κ. Καίτη Σαλπέα. Ζήτησε ενημέρωση από την Επιτροπή Υγείας για την προφύλαξη του πληθυσμού.


Ενημέρωση από τους επιστήμονες που απαρτίζουν την Επιτροπή Υγείας για την εικόνα που επικρατεί στο νησί και την προφύλαξη των κατοίκων, ζήτησε με παρέμβασή της στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η κ. Καίτη Σαλπέα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "φορτώνουμε όλοι τον κ. Δήμαρχο", ενώ υπάρχει Επιτροπή Υγείας όπως είπε στην συνέχεια. Παράλληλα η κυρία Σαλπέα παρουσίασε την εικόνα που έχει αποκομίσει η ίδια από την περιήγησή της σε διάφορα σημεία της Αίγινας τις ημέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, με αποσπάσματα από τις δηλώσεις της κ. Καίτης Σαλπέα και του κ. Γ. Γαλάνη.



"Θα πρέπει να ξέρετε ότι εδώ στο νησί και λίγο πριν από την Καθαρά Δευτέρα, όπου και να πήγα έβρισκα μπροστά μου ανθρώπους τσιγγάνους οι οποίοι πουλάγανε πιθάρια, πουλάγανε καρέκλες. Πήγαινα στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου και εκεί έβλεπα ανθρώπους με μαντίλες, Ρουμάνους. Αυτοί πως ήρθανε στο νησί, μας, όταν οι έξω χώρες Ρουμανία και όλα τα Βαλκάνια είναι στο κατακόκκινο, αλλά και ο τσιγγάνοι οι οποίοι έχουνε βρεθεί στο νησί μας κι αυτοί βρίσκονται στο κόκκινο, οι οποίοι ήρθαν από Αγία Βαρβάρα, Περιστέρι, Χασιά και από όλα αυτά τα μέρη. Μήπως θα πρέπει να γίνεται πιο σωστός έλεγχος κάτω από το λιμάνι του Πειραιά; Για δείτε το, γιατί εμείς προσέχουμε, παρακολουθεί ο ένας τον άλλον, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, φοράμε τις μάσκες μας, ακολουθούμε τις οδηγίες των γιατρών μας. Παρακαλώ πάρα πολύ θα ήθελα αυτό να το δείτε καλύτερα για να μας προφυλάξετε, γιατί θέλουμε να μας προφυλάξετε".
 
Ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Υγείας κ. Γρηγόρης Γαλάνης, απαντώντας στα θέματα ενημέρωσης που έθεσε η κυρία Σαλπαία, είπε ότι συμφωνεί σε όλα όσα είπε και πως: "Ο μόνος λόγος για τον οποίο η Επιτροπή δεν δηλώνει τα πιθανά ή ενεργά ή επιβεβαιωμένα ή όπως τα θέλετε κρούσματα, είναι γιατί ιατρικά δεν πρέπει να τα δηλώνουμε, δεν έχουμε το δικαίωμα υπάρχει απόρρητο να τα δηλώνουμε".
 
Η κυρία Σαλπέα παίρνοντας εκ νέου τον λόγο συμπλήρωσε συμπλήρωσε ότι: "Θέλουμε από την Επιτροπή Υγείας να κάνει κάποιες ανακοινώσεις να μας προστατεύει". "Έχετε απόλυτο δίκιο" συμπλήρωσε ο κ. Γαλάνης. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png