Κάλεσμα του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά στην 54η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας.

 
Κάλεσμα στους κατοίκους του νησιού απεύθυνε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, προκειμένου να προσέλθουν στην 54η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος" στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, το διήμερο Παρασκευή 19 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 17:00 και το Σάββατο 20 Μαρτίου από τις 9:00 έως τις 17:00.

Η 54η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς".
 
Ο κ. Ζορμπάς κάλεσε όλους τους κατοίκους της Αίγινας, που έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών να αφιερώσουν πέντε λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο τους. Ειδικά τώρα στην πανδημία, αυτή η δράση είναι πολύ σημαντική καθώς οι ανάγκες είναι αυξημένες. Πέρυσι από την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αίγινας δόθηκαν 230 φιάλες αίματος σε συμπολίτες μας που το είχαν ανάγκη.
 
Η εθελοντική αυτή δράση θα γίνει με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται, ενώ είναι  υποχρεωτική η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας κι ο αριθμός ΑΜΚΑ. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 22973 20013.