Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στους Τζίκηδες. Θα ακολουθήσουν και άλλα τμήματα οδοστρωμάτων, σε άλλες περιοχές, τα οποία είναι επικίνδυνα.


Εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος ξεκίνησαν χθες στην περιοχή Τζίκηδες. Πρόκειται για ένα τμήμα μήκους περίπου εκατό μέτρων, του οποίου η κατάσταση, εξαιτίας της φθοράς που είχε υποστεί, εγκυμονούσε κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας έχει προγραμματίσει μία σειρά από παρόμοιες εργασίες και σε άλλες περιοχές της Αίγινας οι δρόμοι των οποιών χρειάζονται αποκατάσταση.

Ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portal έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Σήμερα επιχειρείται αποκατάσταση ενός τμήματος της οδού Αίγινας προς Ανιτσαίου στην περιοχή Τζίκηδες, το οποίο ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα. Επιχειρείται λοιπόν αυτή η αποκατάσταση του οδοστρώματος, με επιβλέπουσα την Τεχνική Υπηρεσία. Παρών είναι ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρης Καραγιάννης, παρουσία του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας. Θα ακολουθήσουν άλλα τμήματα του οδικού δικτύου, κεντρικών αρτηριών, τα οποία κρίνονται πολύ επικίνδυνα και στόχος μας είναι να τα αποκαταστήσουμε όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα".

Επίσης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Καραγιάννης θα αποκατασταθούν τμήματα του οδοστρώματος που είναι πολύ επικίνδυνα από την Αίγινα μέχρι την Αγία Μαρίνα, βάσει της υλοποίησης μελέτης ύψους 3.000.000 ευρώ που θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png