Με διευρυμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αντί της συνεδρίασης της Τουριστικής Επιτροπής, η συζήτηση για τον Covid 19.

 
Με ένα και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Μαρτίου. Το θέμα αυτό θα είναι: "Συζήτηση για τις εξελίξεις που αφορούν τις επιπτώσεις και τη διαχείριση της πανδημίας στην πόλη μας: Υγεία-Πανδημία-Πολιτική Προστασία" με εισηγητή τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σημειώνεται ότι σύμφωνα με σχετική ερώτηση στην πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αίγινας κ. Μαίρη Κουκούλη, η τηλεδιάσκεψη που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 22 Μαρτίου και στην οποία είχαν προσκληθεί να παρευρίσκονται οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων, καθώς και οι πρόεδροι της Επαγγελματικής Ένωσης, της Ένωσης Ξενοδόχων, και Ενοικιαζομένων Δωματίων Αίγινας με θέμα: "Covid 19 και εμβολιασμός στην Αίγινα" δεν θα πραγματοποιηθε (η συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης είχε ανακοινωθεί από τον κ. Γιάννη Ζορμπά στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου).

Η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη της επιτροπής αντικαθίσταται με διευρυμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά από συζήτηση της κ. Κουκούλη με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά και τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο Επιτροπής Υγείας Δήμου Αίγινας κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη.