Προβλήματα από τους ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους.


Προβλήματα δημιούργησαν οι ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι που πνέουν από αργά το μεσημέρι στην Αίγινα. Σήμερα Κυριακή οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν και πάλι στο λιμάνι ήταν πολύ κακές, καθώς η μεγάλη εξωτερική προβλήτα πλημμύρισε με νερό, ενώ πολύ σύντομα και περιοχές γύρω από το λιμάνι έγιναν έρμαιο του θαλασσινού νερού. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι ήθελαν να ρωτήσουν για τα δρομολόγια των πλοίων ή να κάνουν κάποια συναλλαγή με τα εκδοτήρια των ακτοπλοϊκών εταιρειών, έπρεπε πρώτα να πάρουν την απόφαση ότι θα βραχούν, καθώς το νερό είχε πλημμυρίσει μέχρι και τη στάση των ταξί ακριβώς μπροστά. Το νερό πλημμύρισε επίσης και το δρόμο μπροστά από το περίπτερο του Συνεταιρισμού, αποκόπτοντας ουσιαστικά την είσοδο για τους πεζούς στη μεγάλη προβλήτα, εκτός βέβαια και αν έπαιρναν την απόφαση πρώτα να βραχούν.


Μεγάλη επίσης προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί που θα χρησιμοποιήσουν τον παραλιακό δρόμο που συνδέει τη Αίγινα με την Πέρδικα, καθώς λίγο μετά την περιοχή Ακρογιάλι, το νερό από τα κύματα των νοτιοδυτικών ανέμων φτάνουν σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι το οδόστρωμα. Το χειρότερο σημείο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του κτήματος Γκίκα, όπου η θάλασσα έχει πλημμυρίσει το οδόστρωμα με νερό και φύκια. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί από τους οδηγούν μηχανών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png