Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Γουδής. Για πολλές δεκαετίες υπηρέτησε πιστά τον αθλητισμό και τον αγαπημένο του Α.Ο.Α. Σαρωνικό.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Το πρωί της Τρίτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο επιχειρηματίας Νικός Γουδής, βυθίζοντας στο πένθος  εκτός από τους οικείους του, τόσο τους κατοίκους της Αίγινας, όσο και τον αθλητικό κόσμο του νησιού, καθώς για πολλές δεκαετίες υπηρέτησε πιστά τον αθλητισμό και τον αγαπημένο του Α.Ο.Α. Σαρωνικό.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το άρθρο αυτό αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής για την ενασχόληση του με την ιστορική ομάδα του νησιού μας τα τελευταία χρόνια, στον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγάλες στιγμές του Α.Ο.Α. Σαρωνικού. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σπέτσες, και την δεκαετία του ‘60 ήρθε στην Αίγινα όπου και δραστηριοποιήθηκε. Αυτοδημιούργητος, με επιχειρηματικό μυαλό δημιούργησε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και εξοπλισμού.

Η μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο τον έφερε την δεκαετία του ‘70 κοντά στην ομάδα του Σαρωνικού, την οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια από διάφορα πόστα, όπως αυτά του Προέδρου, του Α’ Αντιπροέδρου, του Γενικού Αρχηγού και άλλα. Ως μέλος των διοικήσεων του Σαρωνικού ο νησιώτικος σύλλογος γνώρισε μεγάλες επιτυχίες, καθώς ο Νίκος Γουδής ήθελε πάντα τον Σαρωνικό πρωταγωνιστή. Επι των ημερών του ο Σαρωνικός κατέκτησε πρωταθλήματα, κέρδισε ανόδους στις παραπάνω κατηγορίες, ενώ την σεζόν 2007-2008 στέφθηκε κυπελλούχος Πειραιά απέναντι στην Α.Ε. Περάματος (2-1) στον τελικό της Νεάπολης (25/3/2008).

Ονειρευόταν, είτε ήταν στη διοίκηση είτε όχι, τον Σαρωνικό μεγάλο και πρωταθλητή.

Στο ρεπορτάζ των αγώνων, ήταν πάντα πρόθυμος να μας βοηθήσει, ενώ δεν παρέλειπε να δώσει παράλληλα και τις συμβουλές του οι οποίες ήταν πάντα χρήσιμες. Δε ξεχνούσε μάλιστα, να διηγηθεί ποδοσφαιρικές ιστορίες του παρελθόντος οι οποίες είχαν μείνει χαραγμένες μέσα του. Ο τοπικός αθλητισμός του οφείλει πολλά.

Άνθρωπος της προσφοράς, άριστος οικογενειάρχης, ακέραιος και δοτικός και κυρίως χαμογελαστός ιδιαίτερα μάλιστα όταν κέρδιζε ο αγαπημένος του Α.Ο.Α. Σαρωνικός.

Καλό ταξίδι.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png