Ατύχημα με μηχανάκι σε κεντρικό δρόμο της Αίγινας.


Νωρίς σήμερα το απόγευμα στη συμβολή των οδών Αντωνίου Πελεκάνου και Μητροπόλεως, σημειώθηκε σύγκρουση ανάμεσα σε μηχανάκι που ανέβαινε την Μητροπόλεως και αυτοκίνητο που διέσχιζε την οδό Αντωνίου Πελεκάνου, στρίβοντας επίσης δεξιά στη Μητροπόλεως. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, με αποτέλεσμα ο οδηγός του δικύκλου να πέσει στο δρόμο. Το καλό είναι ότι ο νεαρός οδηγός φορούσε κράνος και έτσι δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Λίγο αργότερα ήρθε το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας και πολύ αργότερα περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα της Αίγινας.

Το γεγονός υπενθύμισε στους περαστικούς το πόσους κινδύνους κρύβει η οδήγηση στους στενούς δρόμους του κέντρου, αλλά και στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε η οδήγηση ειδικά για τους οδηγούς των δικύκλων να γίνει ασφαλέστερη. Για παράδειγμα στη συμβολή των οδών που έγινε η σύγκρουση σήμερα, αν και υπάρχει καθρέπτης η σηματοδότηση είναι ελλιπής, ενώ αρκετοί ήταν οι περίοικοι και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που θεωρούν ότι η τοποθέτηση ανασχετικών ταχύτητας ίσως να έδινε μία λύση στο πρόβλημα. Πολλά επίσης σημεία στο κέντρο της Αίγινας χρειάζονται ανάλογες παρεμβάσεις ώστε να βελτιωθεί η ασφάλεια των οδηγών αλλά και των πεζών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png