Η ονοματοδοσία αποδυτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας σε αίθουσα "Νίκος Γουδής" στην συνεδρίαση του ΔΑΟΑ.


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Απριλίου, το 7ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορά την ονοματοδοσία των αποδυτηρίων που έχουν παραχωρηθεί στον Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας σε αίθουσα "Νίκος Γουδής" στην συνεδρίαση του ΔΑΟΑ. Ο Νίκος Γουδής που για πολλές δεκαετίες υπηρέτησε πιστά τον αθλητισμό και τον αγαπημένο του Α.Ο.Α. Σαρωνικό, έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης 24 Μαρτίου σε ηλικία 76 ετών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο τον έφερε την δεκαετία του ‘70 κοντά στην ομάδα του Σαρωνικού, την οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια από διάφορα πόστα, όπως αυτά του Προέδρου, του Α’ Αντιπροέδρου, του Γενικού Αρχηγού και άλλα. Ως μέλος των διοικήσεων του Σαρωνικού ο νησιώτικος σύλλογος γνώρισε μεγάλες επιτυχίες, καθώς ο Νίκος Γουδής ήθελε πάντα τον Σαρωνικό πρωταγωνιστή. Επι των ημερών του ο Σαρωνικός κατέκτησε πρωταθλήματα, κέρδισε ανόδους στις παραπάνω κατηγορίες, ενώ την σεζόν 2007-2008 στέφθηκε κυπελλούχος Πειραιά απέναντι στην Α.Ε. Περάματος (2-1) στον τελικό της Νεάπολης (25/3/2008).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png