Ξεκίνησαν τα rapid test στους εργαζομένους και στους επιχειρηματίες της Αίγινας.

 
Μέχρι τις 6 σήμερα το απόγευμα θα συνεχιστούν τα δωρεάν rapid test που διενεργούνται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Μεριστό για τους εργαζομένους, τους επιχειρηματίες, αλλά και για όλους τους κατοίκους της Αίγινας. Η δράση γίνεται από τον Δήμο Αίγινας και την Επιτροπή Υγείας σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, το Κέντρο Υγείας και το Νοσοκομείο "Ο Άγιος Διονύσιος".

Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς κάλεσε τους εργαζομένους, τους επιχειρηματίες, αλλά και όλους τους κατοίκους του νησιού που το επιθυμούν, να προσέλθουν και να κάνουν δωρεάν rapid-test. Ο ιατρός κ. Γρηγόρης Γαλάνης επισήμανε τους λόγους που εργαζόμενοι και επαγγελματίες πρέπει να κάνουν rapid test και τη συμβολή αυτών των ελέγχων στη λειτουργία της αγοράς και του τουρισμού, αλλά και στη σχέση των καταστηματαρχών με τους πελάτες τους, στην δική τους υγεία και των οικογενειών τους.
 
Σημειώνεται ότι η δράση θα επαναληφθεί και αύριο Πέμπτη 8 Απριλίου από τις 14:30 έως τις 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Μεριστό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png