Χωρίς προβλήματα η διάθεση των self-test στην Αίγινα. Προορίζονται για μαθητές του λυκείου και τους εκπαιδευτικούς.

 
Από την Πέμπτη βρίσκονται στα φαρμακεία της Αίγινας τα self-test για τον κορονοϊό, τα οποία προορίζονται μόνο για τους μαθητές λυκείου, ηλικίας από 16 έως 18 ετών και τους εκπαιδευτικούς. Στο Aegina Portal μίλησε ο φαρμακοποιός κ. Νίκος Κρητικός από τα Συστεγασμένα Φαρμακεία Αίγινας ο οποίος είπε σχετικά: "Η διαδικασία διάθεσης προχωρά κανονικά στα φαρμακεία. Έχουν έρθει 75 τεμάχια στο κάθε φαρμακείο και από ότι μας έχουν πει και από το υπουργείο θα παρακολουθείται η διάθεσή τους ηλεκτρονικά και όταν αρχίσει να υπάρχει έλλειψη θα συμπληρωθούν και με καινούργιο αριθμό self-test.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Υπάρχουν οδηγίες αναλυτικές με φυλλάδιο, όπως και με video που κυκλοφορεί. Για να παραλάβει κάποιος μαθητές ή γονέας το self-test έρχεται με το ΑΜΚΑ του μαθητού. Ο κάθε μαθητής δικαιούται ένα προς το παρόν και περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα να έρθει και το δεύτερο".  


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png