Οι μουσικοί παραγωγοί του Aegina Portal Web Radio κόβουν την πίτα τους.


Στη ζεστή ατμόσφαιρα του cafe Ρέμβη στην παραλία της Αίγινας οι μουσικοί παραγωγοί του ραδιοφώνου του Aegina Portal, έκοψαν χθες το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούν για πρώτη φορά όλοι μαζί, να μιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωριστούν καλύτερα. Το χιούμορ, η ευχάριστη και χαλαρή διάθεση κυριάρχησαν, μαζί με τις ευχές για την νέα χρονιά. Μαζί και τα σχέδια για τη χρονιά που διανύουμε και που περιλαμβάνει πολλά events και φυσικά πολύ και καλή μουσική!

Η χθεσινή εκδήλωση στη Ρέμβη ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έκοψε ο κύρος Νεκτάριος Λαβούτας, ένας από τους στυλοβάτες του Aegina Portal και γνήσιος εκπρόσωπος της εποχής των ραδιοερασιτεχνών. Το φλουρί "έπεσε" στον μουσικό παραγωγό του Aegina Portal Web Radio Τάκη Τσοπάνο. Ευχές για τη νέα χρονιά έκαναν στην κάμερα οι μουσικοί παραγωγοί: Μάκης Ρούσσος, Νίκος Καπάνταης, Δημήτρης Κάππος, Γιώργος Ασπράκης, Άκης Γκίκας, Θοδωρής Μοίρας, Νεκτάριος Κουκούλης, ο Παναγιώτης Τρίμης ως εκπρόσωπος της Ραδιοφωνικής Ομάδας του Γενικού Λυκείου Αίγινας, η Νατάσα Παπαδοπούλου και η Δέσποινα Ροπαΐτη, ο Σταύρος Ροπαΐτης, η Ευαγγελία Λάκκου και η Μαρία Μαλτέζου και ο Τάκης Τσοπάνος. Μαζί μας ο Γιώργος Καλαμάκης και η Ευαγγελία Καλαμάρα, που χθες ξεκίνησαν την εκπομπή τους με τίτλο x-rays, αλλά και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος. Ευχές και από τον φωτογράφο Δημήτρη Βλάικο που έχει επιμεληθεί πολλά φωτογραφικά concepts των μουσικών παραγωγών. Αισθητή η απουσία του Διονύση Κρεούζη, Χρήστου Χελιώτη και Σωτήρη Μπήτρου που κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής τους εμπόδισαν παρευρεθούν.

Συνολικά δώδεκα ακόμη μουσικοί παραγωγοί θα ενσωματωθούν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου στο πρόγραμμα του ραδιοφώνου του Aegina Portal δημιουργώντας μουσικές εκπομπές για όλα τα ακούσματα, πάντα με επίκεντρο τους κατοίκους της Αίγινας, τους Αιγινήτες που ζουν εντός και εκτός Ελλάδας και φυσικά όλους τους φίλους του νησιού. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μουσικούς παραγωγούς που χθες με την παρουσία τους δημιούργησαν μια τόσο ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Το επόμενο event του ραδιοφώνου, θα είναι ανοικτό και για τους ακροατές του Web Radio, κάτι που θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωριστούν όλοι και από κοντά. Και του χρόνου!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png