Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης στην παιδική χαρά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο Ακρογιάλι.

 
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης στην παιδική χαρά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο Ακρογιάλι, όπου εκτός από την συντήρηση των παιχνιδιών έγιναν εργασίες αναστήλωσης του εξωτερικού μαντρότοιχου από την πλευρά της θάλασσας, βάφτηκαν τα παιχνίδια και οι φράχτες, βελτιώθηκε ο φωτισμός και τοποθετήθηκε μία καινούργια διπλή κούνια για τα μεγαλύτερα παιδιά. Αύριο θα ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης αυτού του παιχνιδιού και ο κ. Θεριανός ζήτησε από τους γονείς, για σήμερα Παρασκευή, να είναι προσεκτικοί και μην επιτρέπουν στα παιδιά τους να πλησιάζουν αυτό το παιχνίδι.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είπε ότι γίνονται προσπάθειες να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή η παιδική χαρά, που είναι και η μοναδική παιδική χαρά του νησιού. Επίσης, είπε ότι οι άλλες δημοτικές παιδικές χαρές του νησιού έχουν δρομολογηθεί και έχουν ξεκινήσει εργασίες αποξήλωσης.
 
Τέλος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη, τον κ. Σωτήρη Μπήτρο, τους υπαλλήλους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και τους εργάτες της Υπηρεσίας Οδοποιίας.