Χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά των αμνοεριφίων στην Αίγινα από τα κρεοπωλεία "Τζώνης".

 
Χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά των αμνοεριφίων στην Αίγινα, έδωσε ο κ. Τάσος Πιτσιλός από τα κρεοπωλεία "Τζώνης" μιλώντας στο Aegina Portal. Ο κ. Πιτσιλός, ανάμεσα σε άλλα, είπε ότι υπάρχει πλήρης επάρκεια κρεάτων, αλλά προέτρεψε τους καταναλωτές να παραγγείλουν αυτά που επιθυμουν, ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός τις ημέρες του Πάσχα.

Αναφορικά με το πως διαμορφώνονται φέτος οι τιμές είπε: "Οι τιμές των αμνοεριφίων θα κυμανθούν από 7 έως 10 ευρώ το κιλό στην ποιότητα super market και στα καθεαυτού κρεοπωλεία τα αμνοερίφια θα πουληθούν από 10 έως και 13 ευρώ το κιλό". 
 
Για τους καταναλωτές που επιθυμούν να αγοράσουν κατσικάκι ντόπιο - ελληνικό, το σφάγιο πρέπει να έχει χρώμα έντονο, όχι κοκκινωπό, τα μάτια του να μην έχουν μπει μέσα και να φέρει τις τρεις σφραγίδες πιστοποίησης.Οι σφραγίδες να είναι χρώματος μπλε κυανού, η μία με την επιγραφή "Ελλάς", της προέλευσης και οι άλλες δύο με τον κωδικό του σφαγείου.
 
"Εμείς, οι συνεργάτες μας στη βόρεια και τη νησιωτική Ελλάδα, έχουμε μεριμνήσει για τα καλύτερα σφάγια και αυτό το ιδιαίτερο Πάσχα. Στα καταστήματά μας τηρούνται όλα τα μέτρα διαφύλαξης της προσωπικής σας υγείας και εξυπηρετούμε με παράδοση κατ' οίκων σε όλα μας τα προϊόντα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png