Οι γευστικές προτάσεις για το πασχαλινό τραπέζι από το κρεοπωλείο του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου.

 
Με τις υπέροχες γευστικές προτάσεις που έχει συνηθίσει τους κατοίκους της Αίγινας, αλλά και τους φίλους του νησιού στα δεκαέξι χρόνια λειτουργίας του, το κρεοπωλείο του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου στο κέντρο της Αίγινας, διακρίνεται για την πολύ υψηλή ποιότητα των προϊόντων του, την φιλική εξυπηρέτηση και  τις ευφάνταστες παρασκευές, τόσο για το καθημερινό, όσο και για το γιορτινό τραπέζι.

Αρνιά και κατσίκια από την ορεινή Κορινθία, κοντοσούβλια από χοιρινό ή κοτόπουλο, γαρδουμπάκια, αλλά και ξεχωριστά παρασκευάσματα όπως κιμαδόπιτες σε σχήμα τσουρέκι και μαγειρίτσα, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές για το γιορτινό τραπέζι του φετινού Πάσχα.
 
Ο κ. Χατζηκωνταντίνου υπενθύμισε ότι οι παραγγελίες εκτελούνται και με κατ' οίκο παράδοση με απόλυτη ασφάλεια. Επίσης, ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στους καταστηματάρχες της εστίασης που ξεκινούν από την Δευτέρα 3 Μαΐου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png