Ο Μεσαγρός ετοιμάζεται για το καρναβάλι.


Πέρυσι ο Μεσαγρός κατά τη διάρκεια των αποκριών είχε δημιουργήσει μία ευχάριστη έκπληξη παρουσιάζοντας το δικό του καρναβάλι που κορυφώθηκε με μία ξέφρενη παρέλαση καρναβαλιστών πάνω σε οχήματα, που είχαν μετατραπεί για τις ανάγκες της περίστασης σε άρματα. Η διάθεση και το κέφι περίσσευαν πέρυσι μεταξύ αυτών που συμμετείχαν, αλλά και των διοργανωτών. Έτσι αποφάσισαν να το ξανακάνουν και μάλιστα αυτή τη φορά με περισσότερη προετοιμασία και σχεδιασμό. Ενώ βρισκόμαστε στα μέσα του Ιανουαρίου, ο Μεσαγρός ήδη κάνει την πρώτη πρόσκληση σε όσους θα συμμετέχουν και προαναγγέλλει διαγωνισμό για το 2ο Καρναβάλι του Μεσαγρού. Ας μην ξεχνάμε πως το Πάσχα πέφτει πολύ νωρίς φέτος κι έτσι ενάμιση μήνα μετά την πρωτοχρονιά θα γιορτάσουμε τις Απόκριες.

Το 2ο Καρναβάλι του Μεσαγρού θα γίνει στην Γέφυρα Μεσαγρού στις 14 Φεβρουαρίου και η οργανωτική ομάδα κάνει λόγο για "πολλή τρέλα, κέφι, φαγητό, και κρασί Μεσαγρίτικο" ότι ακριβώς δηλαδή χρειάζεται για τις ημέρες της Απόκριας. Οι διοργανωτές μάλιστα προσκαλούν όσους θα συμμετάσχουν τονίζοντας ότι: "Βάλτε τη φαντασία σας, φτιάξτε κουστούμια, άρματα και συμμετέχετε ατομικά ή ομαδικά στο ξεφάντωμα! Δηλώστε τη συμμετοχή της ομάδα σας στα τηλ. 22970 71757, 22970 71745, 6936077346 και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό 1) Καλύτερης ομάδας 2) Καλύτερου άρματος 3) Καλύτερης στολής". Αν κρίνει κανείς από τη διάθεση που υπήρχε πέρυσι, η φετινή διοργάνωση θα είναι σίγουρα μοναδική!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png