Ο Γιώργος Μαρίνος στο Aegina Portal Web Radio.


Γράφει ο Νεκτάριος Κουκούλης.
Έναν ξεχωριστό καλεσμένο φιλοξένησε στην κυριακάτικη εκπομπή του "Εκτάκτως" ο Νεκτάριος Κουκούλης: τον καλλιτέχνη Γιώργο Μαρίνο. Δόθηκε έτσι ευκαιρία στους ακροατές να γνωρίσουν πολλές πτυχές του Γιώργου Μαρίνου ως ποιητή, καλλιτέχνη, προσωπικότητας του πνεύματος, αλλά και ως απλού χαμογελαστού ανθρώπου. Ο κύριος Μαρίνος μίλησε για τη ζωή και τα ταξίδια του σε όλη την Ευρώπη, για την πνευματική του δράση στη Δανία και στην Ελλάδα, μίλησε για απόψεις του για την κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και στην αγαπημένη για αυτόν Αίγινα, με το γνωστό αυθόρμητο και αιρετικό λόγο του, ενώ απάγγειλε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και ποιήματά του.

Παράλληλα, ακούστηκαν μουσικά κομμάτια με στίχους του από τους δίσκους "Τα τραγούδια του Κλόου" και τα "Αιγινήτικα". Επίσης, σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση, ακούστηκαν κομμάτια από τον απαγορευμένο από τη Χούντα δίσκο του "Τα απαγορευμένα (illegal)" και το λογοκριμένο παιδικό "Καραμελοχώρα". Ήταν πρόκληση για μένα να καλέσω τον κύριο Μαρίνο και γιατί είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, είπε ο Νεκτάριος Κουκούλης στους ακροατές του, αλλά και γιατί δίνεται έτσι έμφαση στις δυνατότητες που προσφέρει ένα τοπικό ραδιόφωνο. Ο κύριος Γιώργος Μαρίνος, τέλος, δήλωσε εκπληκτος και πολύ ευχαριστημένος από τη νέα προσπάθεια του Aegina Portal και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον γι' αυτήν. Δίνει, όπως είπε, συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της πρωτοβουλίας και εύχεται καλή χρονιά σε όλους του Αιγινήτες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png