Στους 30°C έφτασε σήμερα η θερμοκρασία στην Αίγινα. Οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και τις επόμενες ημέρες.


Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κυμάνθηκε η θερμοκρασία σήμερα στην Αίγινα, καθώς νωρίς το απόγευμα έφτασε στους 30°C σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού του Γενικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Στο κέντρο του νησιού η θερμοκρασία έφτασε στους 32 °C με την ζέστη να είναι ιδιαίτερα έντονη, ειδικά μετά τις 16:00 το απόγευμα. Από τη Μεγάλη Δευτέρα στις 26 Απριλίου, οπότε και ξεκίνησε η σταδιακή άνοδος, η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα ανέβηκε κατά 8 βαθμούς. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για αύριο Τρίτη 4 Μαΐου, η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει 2-3 βαθμούς ως προς την μέγιστη τιμή της, καθώς από νωρίς το πρωί οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους και θα πνέουν 4 και παροδικά 5 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα εξασθενίσουν και θα πνέουν στα 3 μποφόρ από την ίδια διεύθυνση. Η θερμοκρασία σύμφωνα με τον κόμβο του Meteο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών θα φτάσει τους 29°C το μεσημέρι. Την Τετάρτη 5 Μαΐου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει και πάλι τους 30°C καθώς τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει άπνοια, ενώ από το μεσημέρι και μετά οι άνεμοι θα πνέουν έως 3 μποφόρ από νοτιοδυτικές διευθύνσεις.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png