Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίος ανέφερε προβλήματα από τους αδέσποτους σκύλους στην περιοχή του και ζήτησε να ενημερωθούν οι περιπατητές.

 
"Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τους αδέσποτους σκύλους" είπε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίος που επικοινώνησε χθες με Aegina Portal. Ο κ. Γρυπαίος αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε δασικό μονοπάτι στην περιοχή της Κοινότητας. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Γρυπαίος ένας κάτοικος της Αίγινας που περπατούσε στο μονοπάτι, είδε να έρχεται από το δάσος μία αγέλη τεσσάρων αδέσποτων σκύλων η οποία επιτέθηκε στους δύο σκύλους που συνόδευε.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Ο κ. Γρυπαίος ζήτησε να δημοσιευθεί το περιστατικό ώστε να ενημερωθούν, ειδικά οι περιπατητές και να είναι προσεχτικοί.
 
Αναφέροντας μία άλλη περίπτωση, είπε ότι  πριν από είκοσι μέρες δέχθηκαν επίθεση πρόβατα στην περιοχή του, ενώ κάτοικοι της Κοινότητας του μετέφεραν ότι τις βραδυνές ώρες έχουν δει στη Σουβάλα αγέλη έως και δέκα σκύλων.