Δράση δωρεάν δειγματοληπτικών Rapid και PCR test από την Περιφέρειας Αττικής και τον Ι.Σ.Α. Τι θα ζητήσει ο δήμαρχος στην σύσκεψη υπό τον Κ. Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό.


Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό ξεκίνησε στις 8 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 3 το μεσημέρι, η δράση δωρεάν δειγματοληπτικών Rapid και PCR test από τις Κινητές Μονάδες της Περιφέρειας Αττικής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και τη συνεργασία της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας. Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου βρίσκεται ένας γιατρός μία νοσηλεύτρια και ένας ψυχολόγος . Μέχρι την ώρα του ρεπορτάζ είχαν προσέλθει 60 κάτοικοι της Αίγινας και όλα τα τεστ είχαν βγει αρνητικά. 

Ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portal δήλωσε: "Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και να υποβληθούν σε αυτό το rapid test. Με αυτόν τον τρόπο θεωρούμε ότι θωρακίζεται η υγεία των συμπολιτών μας και προστατεύεται με αυτόν τον τρόπο η υγεία όλων των οικείων τους".

Ο κ. Γιάννης Ζορμπάς θα λάβει μέρος λίγο αργότερα σήμερα το πρώι, σε τηλεδιάσκεψη με  υπό τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρόκειται για μία σύσκεψη με θέμα τον εμβολιασμό των νησιωτών. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας και οι περιφερειάρχες, θα συζητήσουν για το σχέδιο που αφορά τον εμβολιασμό των νησιών άνω των 10.000 κατοίκων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Γιάννης Ζορμπάς στο Aegina Portal ο δήμος της Αίγινας θα αιτηθεί να ανοίξει γρήγορα ο προγραμματισμός των μικρότερων ηλικιακών ομάδων, και εάν είναι εφικτό το Κέντρο Υγείας Αίγινας να συμπεριλάβει και τον εμβολιασμό του εμβολίου Johnson & Johnson.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png