Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το γυμναστήριο Κούρος.


Γιορτινή η ατμόσφαιρα χθες το απόγευμα για το γυμναστήριο Κούρος, καθώς και φέτος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση έγινε στο cafe "Αυλή" το οποίο γέμισε από νωρίς με τους φίλους, τα μέλη και τους συνεργάτες του γυμναστηρίου. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η εκδήλωση περιελάμβανε την κοπή της πίτας και για την ομάδα στίβου της Αίγινας Ο.Α.Κ.Α. Έτσι μαζί με τους αθλητές της ομάδας στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Βασίλης Ζαμπέλης που τον προηγούμενο χρόνο έκανε το πανελλήνιο να τον χειροκροτήσει με τις επιδόσεις του στον 27ο Κλασσικό Μαραθώνιο.

Η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Κούρος, γυμνάστρια, κυρία Φωτεινή Μπήτρου, μίλησε, ευχήθηκε και φωτογραφήθηκε με τα μέλη του γυμναστηρίου, τους συνεργάτες της και φυσικά τους αθλητές του στίβου. Ενθουσιασμό και χαμόγελα προκάλεσε το κόψιμο της πίτας, ενώ τυχερή για φέτος ήταν η νεαρή Βογιατζόγλου. Η βραδιά κύλησε με φιλική συζήτηση, ενώ για λίγο η γυμναστική και η προσεγμένη διατροφή, έδωσαν τη θέση τους στη θαλπωρή που προσφέρουν τέτοιες στιγμές. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το γυμναστήριο Κούρος, εκτός από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, έχει να παρουσιάσει και κοινωνικό έργο, καθώς οι συνεργάτες και τα μέλη του προστρέχουν πάντα να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο τους ζητηθεί. Τέλος δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε  ο Ο.Α.Κ.Α. είναι ο μοναδικός αθλητικός πυρήνας της Αίγινας με κύριο αντικείμενο του τα αθλήματα στίβου. Παρών στην εκδήλωση ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Νεκτάριος Λεούσης.


Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png