Φωτιά χθες το μεσημέρι στην περιοχή Πλακάκια. Κατασβέστηκε μετά από επιχείρηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας.

 
Εστία φωτιάς σημειώθηκε χθες το μεσημέρι λίγο μετά τις 13:00 σε εσωτερικό δρόμο στην περιοχή Πλακάκια. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας επενέβη με τρία οχήματα. Προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της επιχείρησης κλήθηκε το όχημα που καλύπτει τον τομέα στην περιοχή της Αφαίας - Αγίας Μαρίνας. Ο λόγος βρίσκεται στην έλλειψη του προσωπικού που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, καθώς την ώρα του περιστατικού δεν διέθετε δεύτερο οδηγό προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση με άλλο πυροσβεστικό όχημα, από τον σταθμό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Αυτό, δηλαδή η έλλειψη του προσωπικού, είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να βρει την λύση του σύντομα, καθώς το νησί βρίσκεται σε αντιπυρική περίοδο.
 
Αργότερα, στο σημείο της φωτιάς έφτασε υδροφόρα του δήμου η οποία είχε ειδοποιηθεί από την αρχή του περιστατικού από τον διοικητική του Πυροσβεστικού Κλιμακίου και αποδεσμεύθηκε το όχημα προκειμένου να επιστρέψει στον τομέα της Αφαίας - Αγίας Μαρίνας. Η φωτιά έκαψε περίπου τρία στρέμματα και η πλήρης κατάσβεσή της  έγινε λίγο μετά τις 16:30.

Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται.

Στην επιχείρηση της κατάσβεσης συμμετείχε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png