Αναστολή λειτουργίας σε ένα τμήμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας λόγω κρούσματος κορονοϊού.


Σε αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 28 Μαΐου θα βρίσκεται ένα τμήμα της Ε2 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, λόγω κρούσματος κορονοϊού, σύμφωνα με την σχετική λίστα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Αντώνης Ντελής μιλώντας στο Aegina Portal επιβεβαίωσε ότι ένα τμήμα του σχολείου, το Ε2 θα παραμείνει κλειστό από τις 17 έως τις 28 Μαϊου, καθώς σε self test της Κυριακής εντοπίστηκε κρούσμα, το οποίο στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και με test που διενεργήθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Είναι το πρώτο τμήμα σχολείου από την Αίγινα που αναρτάται στην σχετική λίστα. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Αντώνης Ντελής διευκρίνισε ότι η αναστολή αφορά ένα κρούσμα, που σημειώθηκε σε ένα τμήμα, κι αυτό γιατί στην σχετική λίστα φαίνεται σαν να καταγράφονται τρία τμήματα, καθώς αναγράφονται ξεχωριστά ως τμήματα τα Αγγλικά και τα Γερμανικά.

Σημειώνεται ότι η συμπλήρωση της λίστας αναστολών λειτουργίας δομών εκπαίδευσης διενεργείται από τις σχολικές μονάδες και τις αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης. Μπορείτε να δείτε την σχετική λίστα εδώ.