Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Δημοκρατίας κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 21:00 έως 00:00, αποφάσισε η Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 
Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που έγινε χθες δια περιφοράς, η επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία "την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων επί της Λ. Δημοκρατίας από τις 21:00 έως τις 00:00 για το διάστημα από την Παρασκευή έως και Σάββατο, ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου και της αυξημένης επισκεψιμότητας του νησιού μετά την άρση του μέτρου περί απαγόρευσης μετακινήσεων στα νησιά". Η απόφαση δεν ορίζει την ημερομηνία έναρξης της προσωρινής διακοπής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Μειοψήφησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Τζίτζης Φίλιππος, ο οποίος ψήφισε "όχι" επί της διαδικασίας δια περιφοράς. Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ζορμπάς και τα μέλη κύριοι Γκαρής Μάριος, Λεούσης Νεκτάριος, Τζίτζης Φίλιππος, Πτερούδης Νικόλαος και Καραγιάννης Δημήτριος. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας, κ. Κασιμάκης Παναγιώτης εξέφρασε θετική άποψη.