Στην Αίγινα ο πρόεδρος τη Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας για τις εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας και της Επιτροπής Αίγινα "2021" για τον Ιωάννη Καποδίστρια.


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου της Αίγινας και της Επιτροπής Αίγινα "2021" για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, την Αίγινα επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) κ. Σπύρος Σπυρίδων, η δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας κ. Δημήτρης Μεταλληνός. Τους επίσημους προσκεκλημένους του Δήμου Αίγινας υποδέχθηκαν στο λιμάνι ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο Λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης. 

Λίγη ώρα αργότερα και με άλλο πλοίο, στην Αίγινα έφτασε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Γιώργος Βαγιωνάς και η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, τους οποίους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. "Αίγινα 2021" κ. Μανώλης Κοττάκης, ο Λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης, στην υποδοχή του προέδρου παραβρέθηκαν οι κύριοι Κατσαφάδος και Σπυρίδων, καθώς και η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής κ. Έλλη Δρούλια.

Επίσης, στην Αίγινα έφτασε το πρωί με ελικόπτερο η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png