Στην Αίγινα ο πρόεδρος τη Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας για τις εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας και της Επιτροπής Αίγινα "2021" για τον Ιωάννη Καποδίστρια.


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου της Αίγινας και της Επιτροπής Αίγινα "2021" για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, την Αίγινα επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) κ. Σπύρος Σπυρίδων, η δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας κ. Δημήτρης Μεταλληνός. Τους επίσημους προσκεκλημένους του Δήμου Αίγινας υποδέχθηκαν στο λιμάνι ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο Λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης. 

Λίγη ώρα αργότερα και με άλλο πλοίο, στην Αίγινα έφτασε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Γιώργος Βαγιωνάς και η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, τους οποίους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. "Αίγινα 2021" κ. Μανώλης Κοττάκης, ο Λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης, στην υποδοχή του προέδρου παραβρέθηκαν οι κύριοι Κατσαφάδος και Σπυρίδων, καθώς και η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής κ. Έλλη Δρούλια.

Επίσης, στην Αίγινα έφτασε το πρωί με ελικόπτερο η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.