Το προσκύνημα του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα στον Άγιο Νεκτάριο.


Λίγο μετά την άφιξη του στην Αίγινα ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και τον πρόεδρο της Επιτροπής Αίγινα 2021 κ. Μανώλη Κοττάκη επισκέφθηκε την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας - Αγίου Νεκταρίου.

Το πρόεδρο της Βουλής υποδέχθηκε η ηγουμένη της Ιεράς Μονής γερόντισσα Τιμοθέη. Ο κ. Κωνσταντίνος Τασούλα προσκύνησε τα Ιερά Λείψανα και τον τάφο του Αγίου Νεκταρίου. Ακολούθησε κέρασμα στο αρχονταρίκι της μονής, όπου η ηγουμένη γερόντισσα Τιμοθέη του δώρησε μία εικόνα του Αγίου Νεκταρίου.
 
Στη σύντομη προσκυνηματική επίσκεψη συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Γιώργος Βαγιωνάς, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, ο πρόεδρος της ΕΕΤΑ,  κ. Σπύρος Σπυρίδων, η δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας κ. Δημήτρης Μεταλληνός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png