''Το Κυβερνείο της Αίγινας υποδέχεται και πάλι τον Ιωάννη Καποδίστρια''. Οι ομιλίες των επισήμων.


Τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο ''Το Κυβερνείο της Αίγινας υποδέχεται και πάλι τον Ιωάννη Καποδίστρια'', πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Αίγινα. Στο προαύλιο του ιστορικού κτιρίου η εκδήλωση της έκθεσης ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες των επισήμων. Η εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα από την δημοσιογράφο Σίλα Αλεξίου, υπεύθυνη επικοινωνίας της Επιτροπής Αίγινα "2021" και συνεχίστηκε με την ομιλία του προέδρου της επιτροπής κ. Μανώλη Κοττάκη που την προλόγισε. Ο κύριος Κοττάκης διάβασε το μήνυμα της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου η οποία είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, όμως λόγω του προγράμματός της δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθεί.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά, από τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδο ο οποίος μετέφερε το μήνυμα του προέδρου της Κυβέρνησης κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, από την  Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής 2021 κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη η οποία μετέφερε μήνυμα του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη, που δεν κατάφερε να παρευρεθεί. Οι χαιρετισμοί των επισήμων προσκεκλημένων ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, μετά το τέλος της οποίας ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς του απένειμε τιμητική πλακέτα.
 
Επίσης, στην εκδήλωση παρέστησαν ο πατέρας Νικόλαος Γαρυφάλλου ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ,  ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 κ. Γιάνης Βαρουφάκης,  ο βουλευτής κ. Νικόλαος Μανωλάκος, ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Γιώργος Βαγιωνάς, ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων, η δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας κ. Δημήτρης Μεταλληνός, μέλη της διοίκησης του Δήμου Αίγινας και του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της Επιτροπής "Αίγινα 2021", εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και συλλόγων του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png