Η εταιρία "Γουδής Ηλεκτρικά" και ο όμιλος Eurolamp δώρισαν υλικό προστασίας από τον covid-19, στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση της Αίγινας, στη μνήμη του Νίκου Γουδή.

dsc_0016-prosfora.jpg
Σε μία συγκινητική προσφορά στην μνήμη του Νίκου Γουδή, προχώρησαν σήμερα η εταιρία "Γουδής Ηλεκτρικά" και ο όμιλος Eurolamp, που δώρισαν μία μεγάλη ποσότητα υλικού στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για την προστασία των μαθητών της Αίγινας από τον covid-19.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Δημήτρης Γουδής από την εταιρία "Γουδής Ηλεκτρικά" και η κυρία Αμαλία Γαλάνη από τον Όμιλο Eurolamp, επισκέφθηκαν σήμερα το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας, όπου παρέδωσαν 3.000 μάσκες και μία μεγάλη ποσότητα αντισηπτικού υγρού για τους μαθητές των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού.
 
Ο κ. Δημήτρης Γουδής δήλωσε: "Η εταιρία "Γουδής Ηλεκτρικά" θα ήθελε να δείξει την ευαισθησία της, στις δύσκολες μέρες στις οποίες όλοι ζούμε, λόγω του ιού covid, σε συνεργασία με τον Όμιλο Eurolamp, προσφέροντας αντισηπτικό υλικό, προσφέροντας μάσκες προστασίας σε όλη την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, εις μνήμη του ιδρυτή της Νικολάου Γουδή".
 
Το υλικό παρέλαβε εκ μέρους της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αίγινας, ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου και μέλος της Επιτροπής κ. Αντώνης Ντελής.
 
Ο κ. Ντελής Δήλωσε: "Εκπροσωπώντας τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αίγινα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία "Γεώργιος Γουδής" για την μεγάλη της αυτή προσφορά. Πρέπει να πούμε ότι τις μάσκες αυτές τις έχουμε ανάγκη γιατί σε καθημερινή βάση, όπως ξέρετε, τα παιδιά τις χρησιμοποιούν" είπε και συμπλήρωσε ότι οι 3.000 μάσκες θα μοιραστούν στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του νησιού, αναλογικά με τους μαθητές που φιλοξενεί κάθε ένα από αυτά.
 
"Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την ενέργειά τους αυτή και επίσης να θυμηθούμε τον ιδρυτή, τον φίλο, τον αείμνηστο τον Νίκο Γουδή για τη μεγάλη του προσφορά στο νησί της Αίγινας" είπε ο κ. Αντώνης Ντελής.